viernes, 27 de febrero de 2015

Celebrar aniversaris a l'escola

Bon diaaa!!!!

Avui com que és divendres he decidit que en comptes de portar-vos alguna recomanació d'un llibre, us ensenyaré a fer un pastís amb manualitat. Ens trobem que a moltes escoles quan és l'aniversari d'algun nen o nena ja no es pot portar res de menjar degut a les intoleràncies, al·lèrgies i és que això ens ho hem d'agafar seriosament, i a veure, a una escola no podem deixar de celebrar els aniversaris, amb la gràcia que els hi fa, us imagineu les carones? Doncs bé un bon recurs és la proposta d'avui.
I us ensenyo aquest que he fet jo!


 

 Us he de dir que la idea no és meva, és copiada del blog La butxaca de la meva bata on hi ha algun recurs també molt interessant.
L'avantatge d'aquesta manualitat és que la podem anar reutilitzant amb tots els infants així els hi donem l'oportunitat de bufar les espelmes, que això sempre els hi fa gràcia, i és que a qui no li agrada bufar espelmes?
Actualment hi ha una gran varietat de manualitats per fer pastissos amb manualitats, veiem-ne alguns:

Foto extreta d'internet
Del blog: Fer de mestres
Del blog: Fer de mestres
Però bé, no sempre ens hem de quedar amb aquests pastissos tan espectaculars, també hauríem de fer alguna corona no? Hores d'ara internet està replet de tutorials de corones, però bé, si som una mica "apanyats" i tampoc cal ser-ho en accés, ens en pot sortir alguna de ben bonica.
Ens trobem que moltes vegades els infants s'emporten la corona a casa perquè els fa gràcia, però hi ha escoles que troben més encertat fer-la de tela o feta amb una mica més de gràcia i la fan amb goma eva o feltre, però clar, amb la feinada que ens porta aquesta es queda a l'escola i es va reutilitzant per tots els nens i nenes. A vegades és interessant tenir-ne més d'una i de diferents estils perquè per sort no tots els nens i nenes són iguals!


A mi personalment, una que m'agrada molt i que la trobo molt divertida i senzilla és una del Blog del diari Basc, Eskueking, us ensenyo la foto amb el pas a pas.


És una gran idea, veritat???
Va doncs, a fer cosetes per els aniversaris que a la gent li agrada molt!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario