miércoles, 28 de octubre de 2015

Jocs petits DIY (per viatjar, regalar o simplement passar-s'ho bé!)

Hola, bon dia!!

Després d'una entrada al blog molt dolça a base de panellets per la Castanyada i d'algunes manualitats per fer durant aquests dies i aprofitant que l'entorn està tan preciós, i si, parlo de les fulles aquestes tan boniques que pràcticament podem veure el canvi de color que fan... ai! és tan bonic!
Avui he decidir fer una cosa completament diferent pero que a molts segur que us serà de gran utilitat i us resoldrà més d'algun "apuro".
Imatge de google
Aquests jocs tan els podem utilitzar per quan anem de viatge i ens emportem algun joc d'aquests perquè els nens i nenes no es cansin i no se'ls hi faci massa pesat, o també la solució que li he vist jo, és que m'ajudin a fer-la els infants i pot ser un regal que fem pels aniversaris i que a més és de gran valor perquè estaria fet per nosaltres mateixos. No és millor això que un de comprat?
Bé doncs, avui va d'idees!

Primer us presento aquestes dues fetes amb els "pals de metge" que diuen els nens. És una idea molt bonica que vaig treure del blog Fácil y senzillo 

 
Imatge de: Rejuega
Foto de: mommodesign

Foto de: Dandee designs
Aquesta llibreta magnètica de viatges si entrem el blog de Say Yes (enllaç sota la foto), hi ha el tutorial per fer-la. És adorable!
Foto de Say Yes

Foto via: Mommo Designs
Foto via: Blog Lovin

Foto via: Kv. Barn
Foto via: CBC
Foto via: Child care and blog


Foto via: EK Success Brands

Foto via: Crafting connections

Foto via: Etsy
Sí! No et precupis, aquí també hi ha un tutorial de com fer-ho! 

Foto via: Minted Strawberry too
El de la imatge és de la botiga online ETSY, però també ho podeu trobar aquí Home made by Jill

No hay comentarios:

Publicar un comentario