jueves, 24 de septiembre de 2015

Jocs tridimensionals

Hola!!

Ahir vaig descrobrir uns jocs taaan xulos i divertits que no me'n he pogut estar de fer una entrada per compartir-los. He de reconèixer que primer vaig pensar en "quedar-me'ls" per mi, però després vaig pensar que els mestres a vegades no compartim suficient les coses que trobem, veiem, descobrim i penso que això ho hauríem de dominar una micona més. Moltes vegades diem als infants que han de compartir, que no poden ser egoistes, però em sembla que nosaltres quan no compartim el material que trobem adequat, que ens agrada o que trobem emocionant encara som més egoistes que els nens i nenes. 


Va doncs, avui canviaré això i us ensenyo aquests tres jocs tridimesionals que he descobert recentment i quem'encanten i trobo molt divertits i molt bonics.
Bé, però primer de tot, ja coneixeu alguns dels jocs que ens permeten jugar tridimensionalment, els blocs de fusta/plàstic, el lego, però és que n'hi ha de nous que aaai no sabria com dir-ho, són un amor! Així que va us ensenyo els nous!

Puro és un joc de construccions tridimensionals. Totes les peces són de cartró dur i amb forma quadrada i tenen quatre ranures per poder fer les construccions. Com podeu veure a les fotos totes tenen quatre colors diferents. La veritat és que si t'hi poses t'hi pots estar una bona estona jugant i entretenint.


Paolo és un joc del Museu del Guggenheim per fer també construccions tridimensionals. Les peces com en l'anterior són de cartró dur, i n'hi ha de diferents mides, colors, i formes. A mi la veritt és que em va encantar de seguida que el vaig veure, a més la caixa permet que estigui tot ben guardadet cosa que facilita per quan l'haguem d'endreçar.
Aquest a diferència de l'anterior no té ranures per poder-los encaixar, el que si que té són unes pincetes per poden enganxar les peces. És moníssim!! 

Us deixo l'enllaç per si algú se'l vol comprar, és una mica carot, la veritat, però és tan bonic que val la pena! Paolo - Museu Guggenheim. Clika per veure'l a la botiga 

 Bonics oi?? 

No hay comentarios:

Publicar un comentario