viernes, 28 de agosto de 2015

Juguem amb la natura II

Hola!!

Ja arribem al final de l'estiu però tot i així encara tenim temps de fer cosetes molt divertides. I fa un temps vàrem fer una entrada on proposavem idees per jugar amb la natura, així que n'hem posat en pràctica algunes d'elles. Us deixo l'enllaç per si el voleu recordar Juguem amb la Natura.Aprofitant que ahir feia un bon dia, com últimament tots els dies que fan... vem decidir anar a recollir flors seques per un caminet, recollíem flors, plantes, fulles que trobàvem, i a més com que l'espai on ho haviem organitzat tot estava envoltat de plantes també vem agafar algun fruit; tomàquets cherry, raïm verd i morat, etc. 

A les nenes els hi va encantar recollir plantes per comprovar si aquestes pintaven i quina marca deixaven, va ser una bona experiència perquè vem descobrir que moltes fulles verdes no pinten, a no sé que les piquem amb una pedreta (cops lleugers) i llavors deixa anar color.
Atres coses que vem descobrir és que les plantes seques no pinten per tant les vem deixar apartades per després fer-les servir en altres coses.


Després d'haver gastat ben bé totes les fulles, i les fruites i veure totes les que pintaven les nenes van arribar a la conclusió que com que els grans de raïm i els cherrys havien deixat molt suc els haviem de deixar assecar perquè sinó farien molt merder, però també hi havia una altra idea que podiem fer i és posar na mica de sorreta ben fina perquè així quedava, i cito textualment "més natural i rural".
 

A més d'aquesta activitat que ja ens va agradar molt, també voliem experimentar amb les plantes seques i per tant vem decidir utilitzar-les com a pinzell, com a eines de pintura, cosa que també va ser molt emocionant i divertit per veure com reaccionaven totes les plantes i el rastre que deixaven a l'utilitzar-les.
Així que ja ho veieu va ser una gran experiència que si no heu fet mai, us la ven recomano!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario