lunes, 24 de agosto de 2015

Els llibres de manualitats

Hola! 

No us heu parat mai a mirar la quantitat de llibres de manualitats que hi ha? 
A mi m'encanten les manualitat, és més, em passaria el dia fent-ne, però a vegades fem curts d'idees, hi ha dies que en tenim millors, i d'altres pitjors, anem a botigues i veiem moltes coses que podem utilitzar i les agafem perquè algun dia se'ns acudrià què fer amb allò que hem comprat. No us passa?

 
Avui he anat a una de les moltes llibreries que hi ha a la ciutat, i m'he quedat embaladida mirant la quantitat de llibres que hi ha de manualitats, en volia escollir un, però davant de tota aquesta varietat m'he quedat completament en blanc, i després de mirar-ne moltíssims, he acabat marxant sense comprar-ne cap, i no serà perquè no m'agradaven, però, és que n'hi ha tants que hagués preferit fer una barreja de tots per acabar quedant-me amb les manualitat que més m'agradaven. 

Així que què he acabat fent? Doncs he marxat, he mirat tots els llibres que tenia de manualitats per casa, i he decidit fer-me el meu propi dossier de manualitats, i crec que aquesta és la millor opció, perquè, quantes manualitats heu vist i voleu fer? Quines heu fet i us agradaria deixar-ne emprempta per si algun dia teniu ganes de tornar-les a fer?
Tot i així, us dels llibres que m'agrada fer servir i agafar idees són...Els llibres de manualitat ens anglès tenen alguna cosa que m'agrada molt, no sé si és perquè l'idioma és diferent dels que llegim habitualment, però els trobo diferents i amb unes imatges i fotografies molt i molt boniques, així que us animo a mirar-ne alguns, i animeu-vos! encara que siguin en anglès el pas a pas l'entén tothom!
 
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario