miércoles, 1 de julio de 2015

Dia de colors

Hola!

Voleu veure què hem fet aquests últims dies? Una cosa súper divertida! Peces de colors de cartró, per jugar, per desenvoluapr la creativitat, per entretenir-se, per aprendre, per pensar i sobretot per divertir-se. Perquè, què vol un infant sinó a la seva edat? Jugar!

La veritat és que són super senzilles, els catrons, pintures, caixes tothom els té per casa, així que ja sabeu què fer, tots "manos a la obra!"
Així que ho preparem tot, i som-hi a jugar, a crear, imaginar, fascinar, a fer MOOOOOOLTES FOTOS! com m'agrada fer això!!Que boniques que queden les peces un cop pintades, i és que ja només per pintar això ja val la pena treure la pintura i començar a fer merder. Qui no ha preparat alguna activitat que pensava que estava molt i molt bé (i de ben segur que ho estava), però al final els nens i nenes hanf et el que realment els hi ha donat la gana i el resultat ens ha sorprès gratament? Moltes vegades ens centrem més en obtenir el resultat, però i les fotos del procés? Com queden les mans quan pintem amb pintura? I si les posem al voltant de plantes naturals? Ho heu provat? És preciÓóós!!

Sorprenents oi?, va sigueu una mica clements que jo no sóc experta amb la càmera i he fet el que he pogut amb les fotografies!!
Doncs això, el resultat ja és bonic ja, però si el procés també, és fantàstic. Bé doncs, els resultat a nosaltres ens han agradat molt i hem jugat i no deixem de jugar-hi, i és que ara és addictiu buscar les diferens maneres que podem fer servir per jugar amb les peces. A què jugaries tu?
T'agrada? Doncs a mi encara em va agradar més saber que haviem fet una caixa on podien anar toootes les peces ben endreçades!Així què, JUGUEM?

No hay comentarios:

Publicar un comentario