Qui sóc?

Hola!

Sóc la Kàtia Maier, tinc vint-i-quatre anys, i sóc TEI i ara estudiant de MEI (Mestra en Educació Infantil) a la Universitat de Vic. He decidit començar ara perquè he necessitat temps per aprendre de la vida, gaudir del que m'envolta i sobretot passant-m'ho bé.

M'encanta el que estic fent, i em fascina la gent que m'envolta, penso que tothom té coses per ensenyar, per demostrar i per aprendre, per mostrar les coses que estic fent, i les que m'ensenyen. 
M'agrada aprendre de la vida, dels meus companys dels que ens avenim més i dels que ens avenim menys, tothom té grans coses per ensenyar i grans fets, i en aquesta vida hem d'aprendre de tothom, per tant, què voleu aprendre?

Sóc una enamorada de les manualitats, m'encanten, no paro mai de fer coses, sempre en vull fer, i no paro fins que les aconsegueixo, les persegueixo, i vull que quedin bé, perfectes, no em conformo amb que quedin una mica bé, han d'estar PERFECTES!! I tot això com ho aconsegueixo? Doncs amb el fantàstic recolzament de la meva família, la meva parella, els meus amics i amigues i la meva perseverància.

M'encanten els contes, els contes cristal·litzants, els que et deixen petjada per la vida, els que t'enamoren, els que recordes, els que et fan evolucionar al llarg de la vida i que et fan créixer interiorment, els contes són fantàstics i tothom ho hauria de veure, si no us agraden els contes o no us agrada llegir és perquè encara no heu trobat el que us enamora, proveu-ho i trobeu-l'ho! Si no us agraden els contes segur que us agrada llegir i hi ha un munt de llibres sobre manualitats, estils educatius que de ben segur que en treieu coses positives, de tot s'en aprèn.

Sóc una amant de la natura, m'encanta descobrir indrets especials, sobretot aquells que tenen aigua, adoro l'aigua! El que hauriem de fer tots és potenciar l'interès per la natura, millorar els indrets que ens envolten i sobretot tenir-ne cura.

Què us sembla, m'acompanyeu en aquesta aventura?1 comentario:

  1. Hola Katia, soy Rosa del blog manualidadesinfantiles.org quisiera ponerme en contacto vía email contigo..saludos

    ResponderEliminar