viernes, 28 de agosto de 2015

Juguem amb la natura II

Hola!!

Ja arribem al final de l'estiu però tot i així encara tenim temps de fer cosetes molt divertides. I fa un temps vàrem fer una entrada on proposavem idees per jugar amb la natura, així que n'hem posat en pràctica algunes d'elles. Us deixo l'enllaç per si el voleu recordar Juguem amb la Natura.


lunes, 24 de agosto de 2015

Els llibres de manualitats

Hola! 

No us heu parat mai a mirar la quantitat de llibres de manualitats que hi ha? 
A mi m'encanten les manualitat, és més, em passaria el dia fent-ne, però a vegades fem curts d'idees, hi ha dies que en tenim millors, i d'altres pitjors, anem a botigues i veiem moltes coses que podem utilitzar i les agafem perquè algun dia se'ns acudrià què fer amb allò que hem comprat. No us passa?

viernes, 14 de agosto de 2015

50 idees per millorar la motricitat fina

Hola!!!

Després d'estar un temps de vacances i agafar inspiracions allà on la gent només hi veu coses normals, torno amb una carregament de coses per compartir! Però no us espanteu, no vindran totes de cop, mica en mica s'ompla la pica.

Avui parlem de la motricitat fina, és un post que ja vaig començar a fer fa alguns dies, però necessitava moooltes idees per poder fer un post com déu mana perquè tinguessiu un munt de coses i possiblitats per fer. Així que què us sembla, us animeu a treballar la psicomotricitat fina?